OMAA PERHETTÄ ETSIVÄT


     28.10.2018


Irlanninsusikoiran pentuja erillisiä kiinnostavista yhdistelmistä. Suvusta löytyy runsaasti terveystutkittuja ja pitkäikäisiä koiria. Pennut ovat hyvin kehittyneet ja hyvä luonteisia. Ovat kasvaneet perheemme kesken (syntyneet ja varhaiskasvatettu kirjaimellisesti meidän keittiössä) ja ovat tottuneet ihmisten arkielämään ääniin ja rytmeihin.
Luovutamme pennut vasta hieman myöhemmin (n. 3-4kk ikäisinä), koska katsomme että hyvä varhaiskasvu, ja kehitystä ei voi toteuttaa ilman runsasta liikuntaa vaihtelevassa maastossa ja, runsasta leikkiaikaa muiden pentujen kanssa.  Nämä asiat ovat elintärkeä osa jättiläis-vinttikoirien kasvussa ja kehityksessä.
Myös, käytämme laadukasta tuoreravintoa, kuten esim. tuoretta lihaa/luita, sisäelimiä, kanamunia , hapanmaito tuotteita etc... Ennen luovutusta tarkistamme että ruoansulatus toimii myös yhden laadukkaan puristettu kuivamuonan kanssa, joten uudella perheellä on joustava valinta ravinto suhteeseen.
Tämä kaikki tuottaa huomattavasti enemmän työtä ja panostusta kasvattajalle, mutta se on meidän nykyinen valinta joka perustuu hyvin pitkään kokemukseen (36 vuotta). Luovutamme pennut samassa hinnassa kuin muiden 7-8 viikon ikäiset luovutetut varhaisvaiheen pennut. Pennun ulkonäöstä näemme hyvin millainen koira on kehittymässä, ei ole enään kristallipallon arvoitus. Pääset heti maastoon lenkille, sisäsiisteyden opetus on jo loppupuolella ja siitä on  helppo jatkaa.
Jos arvostat näitä näkökulmia ja menetelmiä, meiltä löytyy tällä hetkellä yksi nuori narttu vailla omaa sopivaa kotia.
Myös varattavissa pentuja jotka ovat luovutus ikäisiä Joulukuussa.
Pennut ovat eläinlääkärin tarkastamia, mikrosirutettuja, säännöllisesti madotettuja ja rekisteröity Suomen kennelliitoon. Hinnat 1400- 1600€
Puh 0409112867

------------------------------------
3.6.2018

Yksi uros ja yksi narttu ovat vielä vapaana. Pennut ovat syntyneet 11.10.2017. Rekisteröity suomenkennelliittoon.
fi14121/18 uros De Majodian Artist in residence
fi14122/18 narttu De Majodian Passe-partout
eli tässä vaiheessa hyvin kehittyneet ja pikku pennun vaikean vaihe on nyt ohi. Ovat valmiita mennä pitkille metsä lenkkeilyllä tai miksi ei kesäkoiranäyttelyihin. Ovat erittäin kauniita ja kevyitä, ketkeria ja terveitä liikkuvia yksilöitä. Todella reippaita, iloisia ja hyvää tahtovat, tottuneet hevosiin, lapsiin ja auto matkoihin.


De Majodian Ciara
9kk, reipas, sosiaalinen ja ystävällinen, seuraa nätisti hihnassa tai vapaasti, matkustaminen autossa on ok. Ciara on hyvä lasten ja myös pienempien koirien kanssa. Tottunut hevosiin ja hänellä on perus rokotukset. Suvusta löytyy monta pitkä ikäisiä koiria.
Jos tuntuu että olisitte sopiva perhe meidän nuorelle neidille ota vain yhteyttä.----------------------------------------------------------------------------------
De Majodian Artist In Residence
uros pentu

December 2017

De Majodian Lionheart
De Majodian Darragh

Darragh ja Ciara

Darragh

Ciara

Ciara

Ciara

Ciara

Darragh

Ciara ja Darragh

 

More pictures here: http://majodian.blogspot.fi/

or Facebook

 

 

De Majodian Patrick

Pictures from the 30.9.2015
 


Joulukuun 2014:  meillä on yksi uros pentu vailla omaa kotia.


Luovutusikäisiä pentuja, rekisteröityinä, mikrosirutettuina, matohäätökuuri 6x , maksashuntin-testatuina. (maksashunti on perinnöllinen sairaus joka esiintyy myös Irlanninsusikoirillä).
Varatavissa pentuja   luovutus shunti testi jalkeen.
Tammikuun  syntyneet pennut   sukusiitos 0%

Pennut kasvavat kotioloissa, tottuen kaikkiin kodin ääniin, lapsiin, toisiin koiriin ja myös hevosiin.

Earlier pictures from March 22, 2013De Majodian Billie Jean 2v

   
De Majodian Louise

Myös nuori brindle narttu.
On nyt lähes sisäsiisti.
Vanhemmat terveystarkastetut ja terveet, hyväluonteiset.De Majodian Smooth Operator (2v. kuvissa)
Mukava 2v. uros.
Vauhdikas ja hyvin atleettinen, liikkuvainen kaveri. Kuitenkin helppo ja rauhallinen koira sisätiloissa. Tottunut lapsiin ja hevosiin.
Hyvin menestynyt näyttelyissä. On tehty terveystutkimukset ja terveeksi todettu. Koira on todella sosiaalinen, älykäs ja hyvin oppivainen, tottelee hyvin metsälenkillä, seuraa hyvin polkupyörää. Todella ihana kaveri.
Max on löytynyt oman perheenTilasto Irlanninsusikoirayhdistyksen Top Ten kilpailusta:

v. 2009 paras Irlanninsusikoira Suomessa on minun omistama, toiseksi paras uros oli minun kasvatti, viides ja seitsemäs paras irlanninsusikoiranarttuja Suomessa olivat minun kasvatteja. Nuorten uroksien sarjan sekä paras että kahdeksas paras Irlis olivat minun kasvatteja, Nuoret narttujen paras toinen ja neljäs myös olivat minun kasvatteja.

v. 2010 toiseksi paras uros on minun kasvatti sekä paras seitsemäs narttu myös on kasvattini.

v. 2011 parras uros, paras neljäs ja viides ovat minun kasvatteja. Paras kahdeksas narttu myös on kasvattini.

Vuonna 2012, kaksi kasvattini ovat saaneet Suomen muotovalio-arvoja, yhdellä niistä on korkea sukusiitos %, toisella tasan 0 %. 
Parras uros vuosi 2012 kilpailu: De Majodian The Boss oli viides, (vain 7 näyttelyn osallisuminen)

Olen saanut kahden vuoden kestäneen koirakasvatus koulutuksen sekä koirakasvattajatutkinnon Ranskassa, joten syvempikin tieto löytyy. Tämä ei voi verrata Kennelliiton järjestämään yhden viikkoloppuun kestäneen kasvattajakurssiin.
Sukusiitosta käytetään eläinten jalostuksessa tiettyjen ominaisuuksien vahvistamiseksi. Mutta sen on käytettävä todella harkitusti ja vain terveilla ja tutkituilla yksilöillä.
Jalostusmateriaali olen hankkinut ulkomaalta tunnetuilta kasvattajilta, jolla on runsas tieto suvuista ja terveydellisestä tilanneesta monista sukupolvissa...


Kaikille 2-3 kk luovuttamille pennuille suoritan maksashunttitesteja.
v.2013 syntyneet pennuilla sukusiitos on 0%.


Contact:

Pascale Mark
puh 0409112867 (klo 17 jalkeen)
Lappeenranta
2 comments: